Recensie Gabi en Erik

Vanaf dat onze dochter 3 maanden was gaat ze elke week met veel plezier naar Patricia. Lekker spelen, knutselen, leren, zingen en dansen samen met de andere kindjes.

Patricia is ontzettend lief en zorgzaam voor alle kindjes en doet altijd net een beetje meer dan wat wij van haar zouden mogen verwachten. Hier zijn wij en onze dochter dan ook erg blij mee.

Patricia zorgt op deze manier voor een tweede thuis wanneer wij aan het werk zijn.

 

Groetjes Gabi en Erik


Recensie Mariella Eelants

Wij zochten een lieve, betrouwbare gastouder voor onze dochter Femke. Wij kennen Patricia via de school van onze kinderen. Wij hoorden dat Patricia gastouder was en hadden bij haar geïnformeerd naar de mogelijkheden. Toen was voor ons al heel snel duidelijk en dat we bij haar een goed gevoel hadden, eind juni 2017 volgde er een gesprek bij haar thuis. Er hing een huiselijke sfeer, de waarden en normen van Patricia en de onze komen heel goed overeen. Femke had het gelijk goed naar haar zin en tussen haar en Patricia was er een klik. Iets dat wij, als ouders erg belangrijk vinden. Wij vinden bij Patricia precies wat we zoeken. Een huiselijke, ontspannen sfeer, duidelijkheid, kindvriendelijk, kleinschaligheid, ruimte voor eigen ontwikkeling. Maar wat wij erg fijn vinden aan Patricia , ze laat aan alles zien dat ze er voor 100% is voor de kinderen . Ze is lief, betrouwbaar, creatief, duidelijk en direct.
Wij zijn ontzettend blij met haar. Wij, als ouders worden erg betrokken bij allerlei zaken, krijgen een courant waarin de ontwikkelingen van het kleine uiltje verteld worden en worden op de hoogte gehouden van verjaardagen, uitjes, nieuwe kinderen etc etc. Zo ontzettend leuk! Er wordt gedacht aan feestdagen, jaargetijden, verjaardagen, allerlei thema’s komen voorbij. Femke komt geregeld thuis met knutselwerkjes en wil niet mee naar huis als we haar ophalen. Een goed teken toch!!
Zo kan ik wel blijven vertellen over Patricia. Wij zijn vol lof over haar en hopen nog heel lang op haar fijne hulp te rekenen.
Patricia, dankjewel voor alles wat je voor ons Femke doet, Femke is gek op je!!

Groetjes Peter Akkermans, Mariella Eelants
Knuffel van Femke


Recensie Willie Pijnenburg-Bras

Hier een berichtje van Jayden : Ik vond het, hoewel de eerste keer een beetje onwennig, hartstikke leuk en leerzaam en zeker voor herhaling vatbaar. Ik heb lekker buiten gespeeld inde waterbak, en binnen op de "racebaan" met de andere kindjes, dus het was in 1 zin hotsieknotsie-sapperflappie leuk bij Patricia en Huub.

Hartstikke Bedankt namens mij en een dikke knuf en zekers tot zwaai's xxx-ssies Jayden

 

Uil Groen-Bruin


 

Kleurplaten

Bij de fotoalbums is nu een album met kleurplaten te vinden waar je diverse leuke "Het Kleine Uiltje kleurplaten" kan downloaden.

Print ze uit en kleur ze leuk in! Je kan de kleurplaat ook meenemen naar Het Kleine Uiltje dan hangen we hem hier op. Of we printen hier een leuke kleurplaat uit en maken een mooie voor papa of mama, of opa en oma!

Hier een voorbeeld kleurplaat:

kleurplaat


 

Recensie Rebecca van den Brink

Jayden is altijd met veel plezier naar de kdv gegaan en was super gek op je Patricia je heb echt goed voor hem gezorgd leuke dingen gedaan knutselen, spelletjes , buiten/binnen spelen , boekjes voorlezen, zingen ,eten maken naar de kinderboerderij en niet te vergeten de dierentuin
Ons ook altijd eind van de dag vertellen hoe het gegaan was en wat jullie hadden gedaan
Het is jammer dat je zover weg woont en dat jayden nu te oud is want anders had ik hem naar je toegebracht dan weet ik zeker dat hij in goeie handen is!!!
Hoop dat je gauw veel kindjes hebt en ook met hun leuke dingen kan gaan doen aan je zorg en liefde voor de kinderen zal het niet liggen!!!!

 

 

Rebecca van den Brink